SDS Semberija: Podrška mladim ljudima u stranci

Stranka demokratska Srpska Semberija – Mićo Mićić /SDSS/ podržala je danas mlade generacije u ovoj političkoj partiji i ocijenila da oni donose energiju promjene.

U saopštenju se navodi da je proteklih dana bilo medijskih najava nekolicine mladih kadrova SDSS-a da će pokušati da osnuju zasebnu političku stranku.

“Drago nam je da su naše mlade stranačke kolege, nakon današnjeg sastanka u Beogradu sa predsjednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata Miloradom Dodikom, odustali od te ideje”, poručili su iz stranke.

Iz SDSS ističu da u ovoj stranci postoji dovoljno prostora da svi pruže najbolje što mogu i da ih u tome u potpunosti podržavaju.

“Drago nam je da ćemo svi zajedno nastaviti da se kroz SDSS borimo za vrijednosti i ciljeve koje smo zajednički definisali sa pokojnim predsjednikom Mićom Mićićem i od kojih nismo odustajali ni ranije”, navodi se u saopštenju.

SDSS poručuje da ostaje istrajan u namjeri da gradi uspješnu Republiku Srpsku sa svojim koalicionim partnerima i svima onima kojima je Srpska iznad svega.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.