SDS Semberija-Mićo Mićić: Čestitka povodom Dana grada Bijeljina

Stranka demokratske Srpske /SDS/ Semberija – Mićo Mićić čestitala je Dan grada Bijeljina sugrađanima ističući značaj slobode za sadašnje i buduće generacije.

Uz ocjenu da je Dan oslobođenja Bijeljine u Drugom svjetskom ratu jedan od najznačajnijih praznika u istoriji Semberije, praznik borbe protiv fašizma, iz stranke ističu da tu tradiciju srpski narod baštini kao trajnu vrijednost i u ovom vremenu.

“Antifašizam je danas opredjeljenje u najširim slojevima stanovništva, bez obzira na naciju, vjeru, kulturu ili političko djelovanje, a slobodarski narod Semberije to je pokazao u najtežim vremenima i uvijek kada je to bilo potrebno”, ocjenjuje se u saopštenju ove sgtranke.

Ističući da je sloboda izbor, iz ove stranke poručuju da građani moraju biti okupljeni u cilju njenog očuvanja, kao i u zajedničkom razvoju grada Bijeljina.

“U vjeri da ćemo biti jedinstveni u tom nastojanju i prevazilaženju podjela koje su nas u prošlosti opterećivale, SDS Semberija vam čestita Dan grada Bijeljina sa porukom – živjela sloboda, za sadašnje i buduće generacije”, navodi se u saopštenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *