“Sava Semberija” – Četiri zlatne medalje sa prestižnog Novosadskog sajma /VIDEO/

I pored izuzetno jake konkurencije, proizvodi Prehrambene industrije “Sava Semberija” osvojili su čak četiri zlatne medalje za kvalitet na prestižnom Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Ovo je dokaz više da se u atarima širom Srpske proizvodi sirovina vrhunskog kvaliteta.

Okupio je ovaj jubilarni 90. Međunarodni sajam poljoprivrede sve značajne aktere agrobiznisa i predstavnike privrednih grana koji se oslanjaju na poljoprivredu. Među njima su i izlagači iz Srpske i Semberije, koji su svojim nastupom, priznanjima i nagradama dokazali bogat potencijal kojim raspolažu.

Na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu fabrika “Sava Semberija” iz Bijeljine dobila je četiri zlatne medalje za svoje proizvode. Posebno je na ponos to što su svi nagrađeni proizvodi napravljeni od sirovina sa njiva iz Republike Srpske.

19 medalja na Novosadskom sajmu, na ponos je svih nas koji smo tu da kreiramo poljoprivredne politike proizvođača i prerađivača koji su ovaj uspjeh ostvarili zahvaljujući svom radu i trudu, kažu u resornom ministarstvu koje već duži niz godina nastoji da napravi dobar ambijent za agrar u Srpskoj, što pokazuje i podsticajna podrška koja je u ovoj godini iznad svih dosadašnjih.

Izložba poljoprivredne mahanizacije na otvorenom prostoru Novosadskog sajma tradicionalno privlači najveće interesovanje posjetilaca i poljoprivrednika širom regiona. Na ovom mjestu, koje iz godine u godinu niže rekorde po broju posjeta može se vidjeti nacionalna izložba stoke, najveća tog tipa na Baklanu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *