Sami uređuju mjesnu zajednicu zbog nemara gradonačelnika /VIDEO/

Mještani naselja Bogdanovići, poslije neispunjenih obećanja i nemara Gradske uprave Bijeljina, sami su juče uređivali dvorište ispred oronulog objekta Mjesne zajednice.

“I gradonačelnik je kandidat za poslanika na izborima i mi se pitamo da li će se on odnositi i prema imovini Republike Srpske, kao što se odnosi prema imovini grada”, rekao je Srni predsjednik Mjesne zajednice Bogdanovići Vladimir Radulović.

On je napomenuo da se prostorije ove mjesne zajednice nalaze samo 700 metara od ulaza u Gradsku upravu i ocijenio kao nedopustivo da budu u ruševnom stanju jer Gradska uprava nije u stanju ni da obnovi klupice u dvorištu ili ofarba ogradu.

“Bogdanovići imaju 5.000 stanovnika, multietična smo sredina u kojoj žive Srbi, Bošnjaci, Romi i pripadnici drugih nacionalnih manjina”, naveo je Radulović.

Kritikujući nemaran odnos Gradske uprave Bijeljina prema imovini grada, Radulović je napomenuo da su u aprilu, kada je nakon 17 godina izabran novi Savjet mjesne zajednice, zatekli zapuštene prostorije i okolinu, a ni poslije posjete gradonačelnika u julu, kada su mu iznijeli probleme, ništa do sada nije urađeno.

U akciji su učestvovali članovi Savjeta mjesne zajednice, udruženja Omladina Bogdanović placa, humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” i članovi mjesnog odbora SNSD.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *