Sajam “U bašti nade uvijek nešto cvjeta” po treći put ukrasio Bijeljinu /VIDEO/

U organizaciji gradske uprave, Agrarnog fonda Grada Bijeljina, kao i i AD Komunalac, danas je otvoren treći po redu sajam cvijeća, koji je ove godine okupio preko 20 izlagača.

“U bašti nade uvijek nešto cvjeta”, slogan je ovogodišnje dvodnevne manifestacije, koja se za razliku od prethodnih godina, održava u prirodnom ambijentu bijeljinskog gradskog parka.

Organizatori su za sve učesnike, odnosno njihov trud i vrijeme, obezbijedili novčanu naknadu u visini od 150 KM.Biće dodijeljene i nagrade za najljepše uređen štand – 1. nagrada iznosi 500 KM, druga 300 i treća nagrada 200 KM.

Današnji program sajma je osim izložbenog imao i edukativni karakter, a predavanje na izuzetno aktuelne teme iz ove oblasti, takođe u graskom parku, održali su predavači sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Organizatori i učesnici manifestacije pozvali su sve naše sugrađane da danas i sutra dođu u gradski park i posjete sajam cvijeća i baštovanstva, jer će sigurno pronaći nešto čime mogu oplemeniti svoj životni prostor.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *