RiTE Ugljevik nastavlja tradiciju – Na “Danu učeničkih postignuća” nagrade za najbolje đake

Osnovna škola “Vuk Karadžić” iz Donjeg Zabrđa kod Ugljevika obilježila je danas Dan učeničkih postignuća, na kojem su nagrađeni najbolji učenici i nastavnici.

Vukovu diplomu, za sve petice tokom školovanja i primjereno vladanje dobila je Anđela Krstić, dok je za učenika generacije proglašena Ljubica Đokić.

I ove godine Preduzeće Rudnik i Termoelektrana Ugljevik nastavilo je sa tradicijom nagrađivanja najboljih učenika.

Izvršni direktor za poslove proizvodnje električne energije i razvoj Termoelektrane Milutin Tasovac uručio je mobilni telefon dobitniku Vukove diplome, a đaku generacije laptop računar.

“Učenici ove škole iz godine u godinu iznenade nas i obraduju dobrim rezultatima. Zbog toga se i mi trudimo da ih nagradimo i kroz simbolične poklone motivišemo da postižu još bolje rezultate i budu još uspješniji u svim poljima. Za nas u RiTe Ugljevik ulaganje u mlade i uspješne je ulaganje u sigurnu budućnosti zato ćemo, kao i do sad, nastaviti da podržavamo obrazovanje”, rekao je Tasovac. 

Pored najboljih učenika, danas su priznanja uručena i đacima koji su postigli odlične rezultate na školskim naučnim, kulturnim i sportskim takmičenjima, a priznanja su dobili i njihovi nastavnici.

Takođe, i sama škola je dobila priznanje od predsjednika Republike Srpske, kao i orden Njegoša III reda, za dugogodišnji rad, zalaganje i ostvarivanje dobrih rezultata.

Direktorica škole Nada Naćić čestitala je svim maturantima uspješan završetak osnovnog obrazovanja i istakla da škola postiže zapažene rezultate.

“Priznanje i orden su nešto na šta možemo da budemo ponosni kao kolektiv, ali je prije svega podstrek da nastavimo sa kvalitetnim radom i u budućnosti. Naši đaci su jako talentovani i vrijedni, što su pokazali i ove godine, u kojoj su ostvarili zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkom takmičenjima”, rekla je Naćićeva.

“Zahvaljujem se i nastavnicima i učiteljima naše škole na njihovom strpljenju i posvećenosti radu s djecom, pa i njima, kao i svim đacima, želim da uživaju u ljetnom raspustu”, dodala je ona.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *