Razvojna agencija Grada Bijeljina organizovala Infodan – prezentacija Programa rada za 2023.godinu /VIDEO/

Povodom  programa rada za 2023. Godinu, Razvojna agencija Grada Bijeljina organizovala je prezentaciju , kako bi dala značajne informacije o mjerama podrške, kao i uslovima prijave za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava.

Ovakav vid promocije uveden je kao nov način rada  Razvojne agencije Grada Bijeljina kako bi se na taj način privrednici  što bolje informisali o samim aktivnostima.

Kao i do sada, Razvojna agencija će ponovo raditi na programu samozapošljavanja mladih do 35 godina, jer se taj korak  u prethodnom periodu pokazao kao značajan faktor pomoći.

Za taj javni poziv, predviđena su sredstva u iznosu od 100.000 KM.

Program rada Agencije usvojen je na prethodnoj sjednici Skupštini Grada, a predsjednik je istakao da će dodjela sredstava biti realizovana kroz pet javnih poziva, sa posebnim akcentom na zapošljavanjemladih  kao i pomoć ženama preduzetnicama, ali i drugim programima koji su previđeni.

Predsjednik lokalnog parlamenta Aleksandar Đurđević dodaje  još da Razvojna agencija ovogodišnjim programom ispunjava svrhu svog postojanja, te da će u saradnji sa skupštinom, podrška preduzetnicima u  narednom periodu  biti veća i značajnija.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *