Radionica za roditelje: Moje pravo je da imam pravo /VIDEO/

Sinoć je u u Galeriji  Centra za kulturu održana radionica za roditelje djece koja su uključena u predškolski program Dječijeg vrtića “Čika Jova Zmaj”. Svrha radionice bila je jačanje kapaciteta  roditelja i unapredjivanje  njihovih roditeljskih kompetencija u skladu sa novim tendecijama u predškolskom obrazovanju.

Radionicu “Moje pravo da imam pravo” vodila je pedagog Danica Mojić ispred udruženja gradjana “Porodični krug” koja je sa roditeljima razgovarala o dječijim pravim i obavezama u cilju što unapredjenja dječijeg predškolskog iskustva .

Cilj  radionice je usmjeren na unapredjenje  kvaliteta javnih usluga kroz realizaciju aktivnosti koje će doprinjeti povećanju obuhvata djece predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem, kako u gradskim  tako i u seoskim sredinama.

Roditelji su upoznati sa značajem ranog vaspitanja i obrazovanja što će doprinijeti boljem razumijevanju dječijeg razvoja kako su prve godine života najvažnije za formiranje zdravih ličnosti istakla je Danica Mojić

Radionica na temu ” Moje pravo da imam pravo” je jedna od aktivnosti u okviru projekta “Vrtić je i moje pravo”, koji odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina, realizuje u saradnji sa Javnom ustanovom Čika Jova Zmaj  i Udruženjema gradjana Otaharin i Porodični Krug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *