PU Bijeljina trajno dobija presretač /VIDEO/

Na području PU Bijeljine stanje bezbjednosti saobraćaja je povoljno , pokazuje statistika za prva tri mjeseca ove godine. Poginulih lica nije bilo , a dogodilo se 245 saobraćajnih nezgoda. Bijeljinska policija imaće na raspolaganju i vozilo presretač.

Stanje bezbjednosti saobraćaja na području koje pokriva PU Bijeljina od početka godine je zadovoljavajuće. Uporedna statistika pokazuje da je broj saobraćajki tokom prva tri mjeseca  manji za 5,1  % u odnosu na isti period prošle godine. 

Poginulih lica nije bilo , a dogodilo se 245 saobraćajnih nezgoda.

U ovom periodu evidentirana su 4.554 saobraćajna prekršaja. Najveći broj  saobraćajnih nezgoda sa povrijeđenim licima zabilježen je u naseljenim mjestima a nedozvoljena brzina kretanja i adlje je najčešći uzrok.

Sistemi za mjerenje brzine kretanja vozila i dalje su aktivni na putevima u ovom dijelu RS, a bijeljinska policija dobija i vozilo presretač.

Četvrtog maja , pedesetšestogodišnji muškarac iz Bijeljine poginuo je u teškoj saobraćajno nesreći koja se dogodila na obilaznici kod skretanja za  Brijesnicu. Dan kasnije dogodila se i teška saobraćajna nezgoda na putu Bijeljina – Brčko u mjestu Vršani.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *