Prva mjesta takmičarima iz Španije i Republike Srpske

Borislav Tešić iz Šinkjokušin kluba “TRB” iz Bijeljine osvojio je prvo mjesto na Četvrtom međunarodnom turniru u kjokušin karateu “RS čelendž” u kategoriji seniora do 75 kilograma, Hugo Kruz iz Španije najbolji je bio u kategoriji do 85 kilograma, a njegov zemljak Kristobal Vidal u seniorskoj kategoriji preko 85 kilograma.

Druga mjesta osvojili su Konstatin Ristić iz Šinkjokušin kluba “TRB” u kategoriji preko 85 kilograma, Vanja Konvalinka iz Srbije u kategoriji do 85 kilograma, a Lazar Mijović iz Srbije u kategoriji do 75 kilograma.

Mađu juniorima, takmičari bijeljinskog kluba osvojili su dva prva mjesta, Mihailo Ranković u kategoriji do 80 kilograma, a David Zorić u kategoriji preko 80 kilograma.

Druga mjesta pripala su Teodorosu Kalugalu iz Grčke i Čedi Bojoviću iz Republike Srpske.

U konkurenciji kadeta prvo mjesto osvojio je Milorad Ostojić iz Republike Srpske, a drugo mjesto Vuk Manić iz Srbije.

Oduševljenje publike izazvao je meč između najmlađih učesnika, sedmogodišnjeg Jovana Rakite i šestogodišnjeg Slađana Dimitrijevića čijom je borbom turnir i otvoren, a bolji je bio stariji takmičar.

Svim osvajačima medalja uručene su i novčane nagrade, a najbolji u seniorskim kategorijama dobili su sportske stipendije u iznosu po 1.000 evra.

Predsjednik Šinkjokušin kluba “TRB” iz Bijeljine i organizator 4. “RS čelendža” Igor Ranković rekao je novinarima da je turnir protekao u najboljem redu, da su takmičari pokazali svoj maksimum, te da nije bilo povreda među učesnicima, ističući da je njihova bezbjednost na prvom mjestu, o čemu je računa vodio sporski ljekar.

Glavni sudija turnira bio je Rumun, poznati evropski sudija Grigore Petrut.

Na četvrtom “RS čelendž” kjokušin karate turniru koji je održan sinoć u Etno sleu “Stanišići” učestvovali su borci iz Španije, Grčke, Srbije i Republike Srpske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *