Prilikom pretresa pronađena marihuana

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina na osnovu naredbi Osnovnog suda u Bijeljini, a u cilju pronalaska predmeta koji se odnose na krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga izvršili su pretresanje prostorija i vozila koje koriste lica M.T. iz Tuzle i N.S.iz Bijeljine.

Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko 354 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na oponu drogu marihuanu, digitalna vaga, te pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom

Od strane policijskih službenika  lica M.T. i N.S. su lišeni slobode. O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnih  djela ” Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga” i ”Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija ”.

Navedene aktivnosti su rezultat kontinuiranih mjera i radnji koje policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preuzimaju u cilju sprečavanja i suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.