Prijem za uspješne đake iz Priboja

Za talentovane učenike i nastavnika Osnovne škole “Veljko Čubrilović” iz Priboja Vesnu Latinović, koji su u ovoj školskoj godini ostvarili zavidne rezultate u oblasti likovnog i literarnog stvaralaštva, u opštinskoj upravi u Loparama organizovan prijem povodom Savindana.

Latinovićeva, profesor razredne nastave, radi u ovoj školi 24 godine, rekla je da su učenici drugog razreda osvojili više prvih, drugih i trećih nagrada na međunarodnim takmičenjima.

Ona je istakla prvu nagradu u likovnom stvaralaštvu na Petom međunarodnom božićnom literarnom i likovnom konkursu učenika osnovnoškolskog uzrasta sa južnoslovenskog govornog područja u Nišu, koju je osvojio učenik drugog razreda Jovan Lukić.

Lukić je dobio prvu nagradu za likovni rad o temi Badnji dan, a piše i pjesme, kao i učenica Ružica Simikić, objavljeno je danas na sajtu opštine.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić zahvalio je učenicima i nastavnici za postignute rezultate i za kolaž radova koji je od njih dobio na poklon. Gostima je i on uručio novčane nagrade i prigodine pokolone, istakavši da je dobro i kvalitetno obrazovanje najvažnije i najpotrebnije svakom društvu.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *