Prijem za takmičare Džudo kluba „Panter” /VIDEO/

U Gradskoj upravi Grada Bijeljina organizovan je prijem za takmičare i rukovodstvo Džudo kluba „Panter”, čiji takmičar Milan Dobranić će učestvovati na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu za kadete u džudou.

– Naši takmičari osvojili su 12 zlatnih medalja na prvenstvu Republike Srpske i 9 na prvenstvu Bosne i Hercegovine. Džudo klub „Panteri” je dao sve od sebe da obezbijedi sredstva za Milanov odlazak na Evropsko prvenstvo. Ne bi uspjeli u tom poslu bez pomoći Gradske uprave i gradonačelnika Petrovića, kome smo veoma zahvalni na pokazanom poštovanju i razumijevanju za mlade sportske talente. Iskoristiću ovu priliku i da najavim održavanje našeg tradicionalnog, petog po redu, međunarodnog džudo turnira „Trofej Pantera”, koji će ove godine biti održan četvrtog septembra i na kojem očekujemo učešće oko 600 džudista, iz 17 zemalja – istakao je predsjednik Džudo kluba „Panter” Ognjen Đuka.

Evropsko prvenstvo za kadete u džudou će biti održano od 15. do 19. avgusta, u prestonici Letonije Rigi.

– Sportisti su najbolji ambasadori i ponos Bijeljine. Oni nas predstavljaju svojim uspjesima, ali i organizacijom velikih međunarodnih turnira u našem gradu, poput „Trofeja Pantera”. Naša obaveza je da podržimo njihov rad i nagradimo odličan rezultat – naglasio je gradonačelnik Petrović.

Milan Dobranić ima 17 godina i učenik je Tehničke škole „Mihajlo Pupin” u Bijeljini. Džudom se bavi od svoje šeste godine, najvećim uspjehom u dosadašnjoj sportskoj karijeri smatra to što već dvije godine uzastopno osvaja titulu državnog šampiona i učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu za kadete u džudou.

– Imao sam dobre pripreme u Trebinju, Srbiji i Švajcarskoj. Nadam se da ću ostvariti odličan rezultat i tako predstaviti svoj klub i grad na Evropskom prvenstvu – dodao je Milan Dobranić.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.