Prijem za Slavicu Čobić /VIDEO/

Bijeljinska Muzička škola “Stevan Stojanović Mokranjac” riznica je talenata. Dokaz tome su i uspjesi Slavice Čobić koja iz godine u godinu svojoj školi i gradu donosi brojne nagrade i priznanja sa domaćih i međunarodnih festivala i takmičenja.

Put do uspjeha nije lak, zahtijeva odricanje uz više sati vježbanja dnevno. Slavica svira harmoniku i u klasi je profesora Nenada Stevanovića, završila je peti razred muzičke škole i osmi razred OŠ “Vuk Karadžić .Ova talentovana djevojčica ima i planove za budućnost.

Na uspjehe koje Slavica niže ponosni su njeni roditelji. Iako je interesovanje za bavljenje muzikom Slavica iskazala tek u petom razredu osnovne škole dar koji nosi iz muzičke porodice, a koji su prepoznali profesori, došao je do izražaja u najboljem svjetlu.

Ovo je još jedna pozitivna priča Grada Bijeljina, kaže gradonačelnik i ističe da Slavica harmoniku svira tri i po godine a do sada je ostvarila niz zapaženih rezultata uz osvojenih više od 30 nagrada. Mladi talenti su najbolji ambasadori grada ističe Petrović.

Treća promocija talenata Grada Bijeljina pod nazivom “ODABRANI” počinje sutra 22. juna u 18 časova u Centru za kulturu “Semberija”. Publici će se tom prilikom predstaviti i Slavica Čobić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *