Prijem za predstavnike visokoškolskih ustanova /VIDEO/

U Gradskoj upravi danas je organizovan tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike visokoškolskih ustanova sa područja Bijeljine. Predstavnici visokoškolskih ustanova zahvalili su se  Gradskoj upravi na dobroj saradnji, podršci njihovim aktivnostima, te jačanju studentskog standarda. Iz gradske uprave najavljeno je niz aktivnosti u narednom periodu na poboljšanju standarda studenata.

Saradnja gradske uprave i visokoškolskih ustanova u Bijeljini je na zadovoljavajućem nivou . Prema riječima nadležnih ovom segmentu društva potrebno je posvetiti posebnu pažnju kako bi iz ovih ustanova izašli što kvalifikovaniji i obučeniji kadrovi koji će odgovoriti potrebama tržišta rada istovremeno zadovoljavajući i potrebe  akademske zajednice. Lokalna zajednica će sve to podržati , kaže prvi čovjek grada.

Predstavnici visokoškolskih ustanova zahvalili su se  Gradskoj upravi na dobroj saradnji i podršci njihovim aktivnostima.

Iz Gradske uprave najavljeno je niz aktivnosti u narednom periodu na poboljšanju standarda studenata.Planirane su i određene investicije kao što je izgradnja Studentskog  centra. Uskoro će javnosti  biti predstavljen dokument pod nazivom “Analiza postojećeg stanja sa prijedlogom mjera pronatalitetne politike” za šta su i budžetom predviđena sredstva.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *