Prijem za košarkašicu Maricu Gajić /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović organizovao je danas prijem za košarkašicu Maricu Gajić, koja je sa reprezentacijom BiH osvojila peto mjesto na Evropskom prvenstvu u košarci.

Gajićeva je zahvalila gradonačelniku na prijemu, dodajući da je do sada predstavljala Bijeljinu u najljepšem svjetlu i da će nastaviti to da čini i ubuduće.

„Prije pet godina izabrali su me na ženskom NBA draftu ekipa Vašington Mistiks. Velika mi je želja da ispišem istoriju ne samo grada Bijeljina nego i države i tako sam postala prva žena iz BiH koja je izabrana na NBA draftu  što je velika čast i prestiž”, dodaje Gajićeva.

Reprezentacija BiH se poslije 22 godine plasirala na Evropsko prvenstvo i osvojila peto mjesto, što im je omogućilo da igraju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, koje se održava sljedeće godine u septembru.

“Nadam se da ćemo se plasirati, te da ćemo na najbolji način predstavljati našu Bijeljinu”, dodala je ona.

Petrović je zahvalio Marici Gajić na postignutim dobrim rezultatima i istakao da je ona ponos Bijeljine i cijele naše društvene zajednice.

“Bijeljina ima uspješne sportiste i upravo su oni najbolji predstavnici našeg grada i Republike Srpske. Grad Bijeljina će i u narednom periodu pružati podršku ženskoj košarci i svim sportskim klubovima, jer smatramo da je sport i te kako važan za našu djecu”, naveo je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *