Prijem za dobitnike Svetosavskih nagrada /VIDEO/

Slaviša Vujanović i Mira Đurić iz JU Dječiji vrtić ,,Čika Jova Zmaj“ nagrađeni su najvećim priznanjem u prosvjeti – „Svetosavskom nagradom za izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja i zalaganja u radu sa djecom“.

Dragana Manojlović iz PU Dječiji vrtić ,,Dragan i Zoran“ dobila je nagradu u oblasti vaspitanja, obrazovanja i zalaganja u radu sa djecom zbog svog predanog i posvećenog rada sa najmlađima, kao i zbog doprinosa razvoju i promociji JU Dječiji vrtić „Dragan i Zoran“. To je, inače, jedina privatna predškolska ustanova u Republici Srpskoj koja u svojim redovima ima dobitnike ovog priznanja.

Igor Solaković iz OŠ ,,Sveti Sava“ u Bijeljini, nastavnik razredne nastave, nagrađen je u oblasti osnovnog vaspitanja i obrazovanja.

Istu nagradu je dobila i Slavica Račanović, nastavnik srpskog jezika, iz OŠ ,,Vuk Karadžić“ u Bijeljini, kao i Marijana Milanović, nastavnik razredne nstave, u OŠ ,,Meša Selimović“ u Janji.

LJubana Bišanović, profesor matematike u Tehničkoj školi „ Mihajlo Pupin“, dobitnik je nagrade za srednje obrazovanje i vaspitanje. Isto priznanje dobila je i Milena Zelenović, magistar muzičke teorije/nastavnik harmonije i teoretskih predmeta u Muzičkoj školi „Stevan Stojanović Mokranjac“.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *