Beogradska „lasta” u radnoj posjeti bijeljini /VIDEO/

U posjeti Bijeljini danas su boravili predstavnici beogradske  Kompanije “Lasta”. Nakon razgovora sa gradonačelnikom , posjetili su Novu autobusku stanicu čija je izgradnja u završnoj fazi. Kako je poručeno danas ,spremni su da pomognu Gradu u  pronalaženju najboljih rješenja za funkcionalan prevoz putnika.

Beogradska Kompanija “Lasta” ostavila je  prepoznatljiv  trag na srpskim i evropskim drumovima. Danas je najveća kompanija za prevoz putnika u Srbiji i cjenjeni drumski prevoznik na evropskim prostorima. Smatramo da je ova Kompanija iskren partner Bijeljini u pronalaženju najboljih rješenja koja će građanima ponuditi funkcionalan gradski i prigradski  prevoz te  Autobusku stanicu , izjavio je Ljubiša Petrović- gradonačelnik Bijeljine nakon razgovora sa zvaničnicima preduzeća “Lasta” i obilaska novog objekta autobuske stanice u Bijeljini.

Iskustva Kompanije “Lasta” koja iduće godine obilježava 75 godina postojanja , su od velikog značaja za Bijeljinu , a spremni su i da se kako ističu,  uključe u tržišnu utakmicu  u oblasti prevoza na ovim prostorima.

S obzirom da se u Bijeljini gradi nova autobuska stanica, novinare je zanimalo da li je postignut dogovor sa vlasnikom  preduzeća “Semberija transport ” koje gazduje postojećom autobuskom stanicom u centru Bijeljine?

Radovi na Novoj autobuskoj stanici u Bijeljini su u završnoj fazi. Slijedi tehnički prijem i izdavanje upotrebne dozvole . Ljubiša Petrović iskoristio je priliku da tokom posjete gradilištu porazgovara i sa radnicima koji rade na izgradnji nove autobuske stanice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *