Predstavljena knjiga “U slavu rađanja i duhovnog traganja” /VIDEO/

Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ Bijeljina i Eparhija zvorničko-tuzlanska uz blagoslov Episkopa zvorničko-tuzlanskog gospodina Fotija, organizovali su predstavljanje knjige “U slavu rađanja i duhovnog traganja”, autora profesora dr Vesne Dimitrijević Srećković.

Ljekar koji meteodologiju liječenja nije ograničio samo na medicinska saznanja , nego je i dopunio duhovnom “apotekom” , jeste dr Vesna Dimitrijević Srećković, redovni prosefor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beograd, ljekar Klinike za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma Kliničkog centra Srbije. A upravo njeno dijelo “U slavu rađanja i duhovnog traganja” govori o rješavanju problema sa sterilitetom kod žena.

Kako je istakao sveštenik Siniša Šarenac, “ovaj događaj je i čast i zadovoljstvo, jer je riječ o doktorki koja je u sebi spojila čovještvo, ono što je s neba dato od Gospoda Boga, da se projavi lik Božiji u čovjeku koji pomaže”.

prof. dr Zlatku Maksimoviću i ljekari bijeljinske bolnice , istakli su da je važno da zdravstveni radnici budu ujedinjeni i da koordiniraju , i razmjenjuju iskustva.

Knjiga je izašla u izdanju izdavačke fondacije Srpske pravoslavne crkve,  Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke,a uz podrsku Narodne biblioteke „Filip Višnjić“i Eparhije zvorničko-tuzlanske i uz blagoslov Episkopa zvorničko-tuzlanskog gospodina Fotija.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *