Predškolska ustanova prijatelj pravilne ishrane

U Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banja Luci 21. oktobra održana je završna konferencija VI faze inicijative “Škole/predškolske ustanove prijatelji pravilne ishrane”.

Konferenciji su prisustvovali Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić, Ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić, predstavnici JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske i predstavnik Unicef-a BiH Aldina Bukva Mahmutović.

Ovom prilikom JU Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” Bijeljina je dobila priznanje da je uspješno realizovala PUPPI inicijativu koja ima za cilj unapređenje zdravlja i promociju zdravih životnih stilova sa posebnim akcentom na unapređenje ishrane i fizičke aktivnosti u predškolskim ustanovama.

Sa ponosom možemo reći da je naša Ustanova dobila navedeno priznanje, što je još jedna potvrda kvaliteta rada, kao i potvrda da kroz svoj rad dajemo doprinos zdravom razvoju djeteta i usvajanju pravilnih i zdravih navika života!

Veliko hvala djeci, roditeljima i vaspitačima  koji su uzeli aktivno učešće u svim aktivnostima realizovanim u okviru ove inicijative.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *