Predrag Mitrović predsjednik Mjesnog odbora „Centar“ Republičke stranke Srpske

– Republička stranka Srpske /RSS/ postaje važan politički faktor u Bijeljini i Semberiji, a odluka da budem predsjednik Mjesnog odbora /MO/„Centar“ ove partije predstavlja za mene mogućnost da sa saradnicima učinim nešto više za gradsko jezgro i da od našeg grada u budućnosti napravimo modernu i funkcionalnu lokalnu zajednicu – izjavio je novoizabrani predsjednik MO „Centar“ RSS Predrag Mitrović.

Mitrović, koji je diplomirani inženjer ekologije, studije je završio u Zrenjaninu, a posljednjih 16 godina radi na poslovima koji nisu iz oblasti njegove struke. Kako kaže, veliki broj registrovanih birača iz grada ne izlazi na izbore i njihove glasove treba zaslužiti realizacijom kvalitetnih političkih programa.

– RSS ima takve programe za različite oblasti, od ekonomije do poljoprivrede, a posebno me raduje ozbiljan pristup ekologiji. Nadam se da ćemo uspjeti da sačuvamo centar grada od ekspanzije izgradnje novih objekata i da mu dozvolimo da diše – sa više drveća, parkova… – naveo je Mitrović.

Prema njegovim riječima, političkoj sceni Semberije i Republike Srpske potrebna su nova, mlada lica, koja će znanjem i radom morati da opravdaju funkcije koje su im dodijeljene.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *