Pozorišni festival “Dani komedije” od 17. do 21. maja

Na 20. pozorišnom festivalu “Dani komedije” u Bijeljini od 17. do 21. maja biće prikazano pet predstava iz Srbije i Republike Srpske, najavljeno je iz Centra za kulturu “Semberija”.

Festival će biti održan u velikoj sali Centra za kulturu uz poštovanje svih epidemioloških mjera i ograničen broj mjesta.

Cijene ulaznica su od 15 do 20 KM, a cijena kompleta ulaznica 65 KM.

“Dane komedije” otvoriće 17. maja predstava “Šuplji kamen” Agencije “Scena” iz Beograda, prema tekstu Nikolaja Koljade i u režiji Tanje Mandić Rigonat, u kojoj igraju Ljiljana Stjepanović, Rada Đuričin, Milan Lane Gutović, Branka Petrić i Katarina Marković.

Naredne večeri bijeljinska publika će imati priliku da vidi predstavu “Istina” Gradskog pozorišta “Jazavac” iz Banjaluke, prema tekstu Floriana Zedera, u režiji Željka Stjepanovića, u kojoj igraju Željko Stjepanović, Ljubiša Savanović, Aleksandra Spasojević i Dragana Marić.

БИЈЕЉИНА, 7. МАЈА /СРНА/ – На 20. позоришном фестивалу “Дани комедије” у Бијељини од 17. до 21. маја биће приказано пет представа из Србије и Републике Српске.

Predstava “Impresarija” iz Beograda i Areus Arta Vranje “Čorba od kanarinca”, za koju je tekst uradio Miloš Radović, a režiju Staša Koprivica, biće odigrana 18. maja u izvođenju Mine Lazarević i Ljubomira Bandovića.

U četvrtak, 20. maja, biće odigrana predstava “Ja/o/ meni” Jugoarta iz Beograda u kojoj tekst i režiju potpisuje Velimir Teča, a igraju Srđan Ivanović i Mina Lazarević.

Bijeljinske “Dane komedije” će naredne večeri zatvoriti predstava “Stranci u noći” Narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke po tekstu Ane Đorđević i u režiji Slađane Kilibarda, u kojoj igraju Slađana Zrnić, Nikolina Friganović, Milka Brđanin, Boris Šavija, Željko Erkić, Vladimir Đorđević, Rok Radiša i Sofija Ristić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.