Poziv za upis djece u Program u godini pred polazak u školu

Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” Bijeljina pozvao je roditelje da prijave djecu za upis u Program u godini pred polazak u školu.

Iz Vrtića je saopšteno da se prijave mogu podnositi svakog radnog dana od 1. do 25. novembra od 7.00 do 15.00 časova u objektu “Mali princ”.

“Uz prijavu je neophodno dostaviti izvod iz matične knjige rođenih, u Ulici Svetog Save broj 9, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 055/204-808”, navodi se u saopštenju.

Program je namijenjen djeci koja nisu obuhvaćena nijednim vidom organizovanog predškolskog vaspitanja i obrazovanja i koja su prema Zakonu o osnovnom obrazovanju obavezna da u osnovnu školu krenu od septembra iduće godine.

“U saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske organizuje se Program za djecu u godini pred polazak u školu od 1. marta do 31. maja sljedeće godine, svakog radnog dana, u trajanju od tri sata u objektima vrtića u Bijeljini, Dvorovima i Patkovači”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da, u skladu sa zakonom, Ministarstvo obezbjeđuje sredstva za vaspitno-obrazovni rad za realizaciju Programa.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *