Povrijeđen maloljetnik koji je vozio moped

Maloljetnik /13/ koji je upravljao mopedom “pežo” zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi u bijeljinskom mjestu Batković, u kojoj je učestvovao i putnički automobil “pasat”.

Povrijeđeni maloljetnik zadržan je u Medicinskom centru Bijeljina na liječenju.

Uviđaj ove saobraćajne nezgode, koja se dogodila juče oko 17.50 časova, izvršili su pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

“Pasatom” je upravljao vozač čiji su inicijali L.S.

U saopštenju je navedeno da je Policijskoj stanici Pelagićevo juče oko 8.30 časova župnik rimokatoličke crkve u mjestu Gornja Tramošnica prijavio da je u posljednjih petnestak dana nepoznato lice ili više njih demontiralo česmu za vodu i vodomjer u vlasništvu Župe Gornja Tramošnioca.

Policijski službenici su izvršili uviđaj lica mjesta, o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

U saopštenju je navedeno da je oštećeno lice juče Policijskoj stanici Bijeljina dva prijavilo da je nepoznato lice ili više njih nasilno ušlo u njegovu vikendicu u mjestu Amajlije.

“Prema izjavi oštećenog, otuđeni su predmeti iz vikendice za sada neutvrđene vrijednosti”, naveli su iz policije.

Pripadnici policije izvršili su uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, četiri saobraćajne nezgode, od čega je jedna sa posljedicom po lice.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *