Potpisan sporazum o saradnji na lokalnim izborima /VIDEO/

Gradski odbori Pokreta za Bijeljinu i Socijalističke partije Srpske /SPS/ potpisali su danas Sporazum o političkoj saradnji i pridruživanju sa Savezom za novu politiku, rečeno je danas na konferenciji za novinare.

Sporazum su potpisali predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović, predsjednik Gradskog odbora SPS-a Bijeljina Srđan Mijatović i predsjednik Saveza za novu politiku Zoran Mastilo.

Predsjednici ova tri gradske odbora poslali su zajedničku poruku da je Bijeljini potrebno političko jedinstvo i da je građanima dosta politike razjedinjavanja na lokalnom nivou.

Ove tri stranke stoga žele da zajedničkim snagama ostvare što bolje izborne rezultate i aktivno učestvuju u borbi za bolji život svih građana Bijeljine, njenoj izgradnji i pokretanju infrastrukturnih projekata.

Koalicija Pokreta za Bijeljinu, SPS-a i Saveza za novu politiku nastupiće sa zajedničkom kandidatskom listom za grad Bijeljinu, uvjereni da će zajedničkim radom ostvariti dobar rezultat i biti iznenađenje na narednim izborima.

Upućen je poziv i drugim političkim partijama i istaknutim pojedincima da se pridruže zajedničkom političkom djelovanju i time učestvuju na lokalnim izborima u Bijeljini, ističući da su sabornost, jedinstvo, sloga i dogovor u određivanju prioritetnih ciljeva razvoja najbolji put i garancija uspješnog razvoja Semberije.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su istaknuti funkcioneri ove tri političke organizacije, kao i gosti iz Banjaluke – generalni sekretar SPS-a Ratko Jokić i predsjednica Foruma žena Jelena Rodić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *