Posjeta juniorske vaterpolo ekipe “Crvene Zvezde”

Juniorska vaterpolo ekipa “Crvene zvezde” iz Beograda, koja će učestvovati na predstojećem međunarodnom vaterpolo truniru u Sarajevu, posjetila je danas Ugljevik.

Vaterpoliste rođene 2005. godine dočekao je šef kabineta načelnika Ugljevika Milorad Jovičić, koji im je poželio dobrodošlicu, ali i sportsku sreću.

“Uvijek navijamo za Srbiju, a posebno jer je vaterpolo jedan od najtrofejnijih sportova u našoj bratskoj Srbiji”, poručio je Jovičić.

Kao bivši sportista, Jovičić kaže da je veliko zadovoljstvo vidjeti mlade ljude pune elana i volje za uspjesima, kakvi su današnji gosti iz Beograda.

Trener vaterpolista Marko Bašić zahvalio je na srdačnom prijemu u Ugljeviku i rekao da je turnir koji se održava u Sarajevu u okviru priprema koje su počele prije dvije sedmice.

“Veoma rado dolazimo u našu bratsku Republiku Srpsku”, rekao je Bašić.

Osamnaestogodišnji Milorad Simić iz Ugljevika, član Vaterpolo kluba “Crvena zvezda”, ovaj sport trenira punih pet godina.

“Kao mali zavolio sam vaterpolo, jer sam često sa ocem gledao utakmice Srbije koja uvijek postiže uspjehe na takmičenjima”, rekao je Simić.

On je poručio mladim ljudima da se bave sportom i da budu uporni.

Vaterpolisti iz Beograda nastupaće na dvanaestom Međunarodnom vaterpolo truniru “Sarajevo čempions čelendž 2022” koji će se održati predstojećeg vikenda na Olimpijskom bazenu na Otoci.

Na turniru će nastupiti i ekipe Budve, POŠK-a iz Splita i reprezentacija BiH.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *