Pokret za Bijeljinu obilježio krsnu slavu /VIDEO/

Pokret za Bijeljinu proslavio je krsnu slavu Svetog Vasilija Ostrškog. Tim povodom, predsjednik stranke Milenko Mitrović istakao je da su za pet godina postojanja ispunili svoje ciljeve, ustabilili stranačku strukturu, uz sve masovnije članstvo.

Za pet godina od osnivanja Pokret za Bijeljinu opravdao je svoje postojanje, uspjeli smo da kroz Gradsku Skupštinu i učešće u lokalnoj vlasti pokrenemo brojne inicijative koje su važne za unapređenje života građana,i to je ono što će i ubuduće biti osnovni cilj našeg djelovanja, rekao je predsjednik stranke Milenko Mitrović

Mitrović najavljuje da je pred Pokretom za Bijeljinu reorganizacija stranačke infrastrukture i priprema za naredne lokalne izbore.

Kum slave ove godine bio je predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović, koji je povodom pet godina postojanja Pokreta za Bijeljinu, predsjedniku uručio simboličan poklon. Čestitke Pokretu za Bijeljinju povodom krsne slave uputili su i predsjednik Republike Srpske te predsjednik Narodne Skupštine Republike Srpske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *