Pokret za Bijeljinu: Gradonačelnik Petrović izmišlja afere

Stranka “Pokret za Bijeljinu” saopštila je da bijeljinski gradonačelnik Ljubiša Petrović izmišlja afere i širi nezadovoljstvo s ciljem pripreme za parlamentarne izbore naredne godine.

“Mudri narod Semberije i Bijeljine odavno je prozreo i shvatio vaše namjere da i dalje želite praviti podjele u narodu i širiti nezadovoljstvo, sve s ciljem pripreme za naredne parlamentarne izbore i zbog pokušaja da vratite poljuljano povjerenje građana stranci kojoj pripadate – SDS-u, koji je upravo vladao sve ove godine za koje iznosite optužbe”, navodi se u saopštenju.

Uz ocjenu da gradonačelnik nema ni riječi ni dijela kojim bi se hvalio od kako je na čelu grada, iz “Pokreta za Bijeljinu” ukazuju da on privlači pažnju saopštenjima u kojima napada koaliciju “Dogovor za Bijeljinu” i optužuje je za njeno djelovanje i izmišlja afere.

“Gradonačelniče, počnite da radite i gradite, asfaltirajte puteve, pokosite zelene površine u gradu, uređujte divlje deponije, dovedite strane investitore, otvorite nova radna mjesta, pomozite socijalno ugroženim i učinite sve da se u Bijeljini živi bolje”, poručili su iz “Pokreta za Bijeljinu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *