Pokret za Bijeljinu: Da radost Vaskrsa uđe u što više domova

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa , predstavnici Pokreta za Bijeljinu posjetili su danas porodice iz više socijalnih kategorija i uručili pakete pomoći.

Ovo je tradicionalna akcija kojom se doživljaj praznika želi unijeti u što više domova, ali i poslati jasna poruka potrebe izgradnje socijalno pravednog društva u gradu.

Osnove na kojima počiva naše društvo vuku korijene iz normi koje su utkane i u hrišćansku i u druge religije i u skladu sa tim Pokret za Bijeljinu želi obradovati i one koji su , iz bilo kojih razloga, trenutno u teškom položaju. Zapisano je da je da je i Hrist, čije vaskrsenje obilježavamo narednih dana, sebi posebno pozivao ljude koji su prepušteni sami sebi.

-Pokret za Bijeljinu se kao politička organizacija zalagao, i zalagaće se za sabornost naroda, okupljanje svih snaga i iskorišenje potencijala za gradnju prosperitetne Bijeljine u kojoj ima mjesta za sve i u kojoj svi mogu dati lični doprinos gradnji bolje budućnosti, naovodi se u saopštenju Pokreta za Bijeljinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.