Počela “Dječija nedelja” /VIDEO/

Šetnjom od svog vrtića do gradske uprave, mališani predškolske ustanove Dragan i Zoran danas su obilježili početak Dječije nedelje. 

Prva nedelja oktobra u Republici Srpskoj se svake godine tradicionalno se obilježava kao Nedelja dječijih prava – ovaj put pod sloganom “podjeli radost, znanje i ljubav”. Tim povodom su mališani iz srednjih i starijih grupa Dječijeg vrtića “Dragan i Zoran” danas prošetali gradskim ulicama, u kako su je nazvali, “paradi radosti, znanja i ljubavi”, te “posadili” cvjetiće i srca na travnjaku ispred gradske uprave. 

Kao i svi ostali i ovi mali ljudi imaju svoja prava, a obilježavanje Dječije nedelje služi upravo da se mi stariji podsjetimo na njih. 

Mališani iz ovog bijeljinskog vrtića će u narednih 7 dana imati još niz aktivnosti, poput izleta u LJeljenču, Vukov Tršić, zatim posjete PD “Semberija”, gradonačelniku Bijeljine i Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici u našem gradu. Za kraj dječije nedelje za predškolce je planirana radionica u Narodnoj biblioteci Filip Višnjić, gdje će dobiti članske karte. 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *