Petrović: Spreman sam na razgovor i dogovor /VIDEO/

Iduće sedmice  u Bijeljini će početi razgovori o prevazilaženju trenutne blokade nastale između gradonačelnika Bijeljine i stranaka koje čine aktuelnu skupštinsku većinu, saznaje TV Arena. Podsjetimo, tokom sedmice Gradski odbori SNSD-a i  DEMOS-a u Bijeljini pozvali su gradonačelnika Bijeljine na hitan sastanak sa predstavnicima  Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” s ciljem prevazilaženja trenutne  situacije.

“Spreman sam na razgovor i dogovor u vezi prevazilaženja novonastale krize”, kaže Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine , nakon što su ga iz Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” koja ima skupštinsku većinu , pozvali na dogovor za bolje funkcionisanje Gradske uprave.

Prostora za razgovore još uvijek ima , kaže Petrović i dodaje da građani ne smiju da trpe.

Za našu TV je potvrdio da su u gradsku upravu stigli izvještaji o radi lokalnih preduzeća i ustanova u predviđenom roku te da sada slijedi detaljna analiza, da se vidi da li je bilo eventualnih zloupotreba u radu. Najavljuje da neće biti otpuštanja radnika , ali da će se raditi reorganizacija i nova sistematizacija radnih mjesta u gradskim preduzećima.

O ovim ali i ostalim aktuelnostima više gledajte u emisiji “Panorama” u nedjelju 31. januara od 20 časova na programu TV Arena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.