Petrović na skupu Pokreta socijalista u Beogradu

Predsjednik Republičke stranke Srpske Mladen Petrović prisustvovao je predizbornom skupu Pokreta socijalista koji je sinoć održan u Beogradu pred više od 6.000 članova i pristalica ove političke partije.

– Smatram da je jedinstvo Srba Republike Srpske i Srbije najvažnije u trenutku kada velike svjetske sile ukrštaju koplja na političkom i ekonomskom planu. Ne smijemo dozvoliti da se ta koplja po ko zna koji put slome nad našim teritorijama i našim narodom – kaže Petrović. 

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je ovom prilikom da je dužnost generacije političara kojoj pripada da sačuva mir i jedinstvo srpskog naroda, gdje god se nalazio.

– Pokret socijalista ne menja stranu i najlojalnijije koalicioni partner Srpske napredne stranke. Samo pobeda Aleksandra Vučića na izborima 3. aprila garantuje mir i stabilnost. Ne budeli naša pobeda ubedljiva, imaćemo sukobe na ulicama podržane od strane zapadnih vlada. Već 4. aprila imaćemo one koji će zbog tuđih zastava i tuđih zemalja cepati srpsku zastavu – dodao je Vulin.

Predizborni skup Pokreta socijalista /PS/ na kojem je PS podržao svog kandidata za predsjednika Srbije – Aleksandra Vučića, održan je u sportskoj hali na Voždovcu. Na skupu koji je počeo izvođenjem himne „Bože pravde” i „Internacionalom”, okupili su se simpatizeri Pokreta socijalista iz Beograda, Vrnjačke Banje, Vranja i drugih gradova i mjesta Srbije.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *