Perić: Stvoriti kvalitetnije uslove za život

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić danas je tokom posjete mjesnoj zajednici Tutnjevac, gdje je u toku asfaltiranje 1.200 metara puta, koje finansira opština sa 170.000 KM, najavio da će lokalna uprava nastaviti sa ovakvim projektima radi stvaranja kvalitetnijih uslova za život.

Perić je istakao značaj asfaltiranja ovog puta koji veže mjesne zajednice Tutnjevac, Gornje Zabrđe i Maleševci, radi ostanka stanovnika u ovom kraju, koji je poznat kao voćarski.

Odbornik u Skupštini opštine Ugljevik Dragomir Sekulić rekao je da će ovaj asfaltni put mnogo značiti stanovnicima Tutnjevca, posebno izvoznicima voća i povrća, jer će imati lakšu komunikaciju sa magistralnim putem Bijeljina-Tuzla.

Sekulić, koji je jedan od inicijatora ovog projekta i rodom iz Tutnjevca, kaže da na voćarskim poljima u ovom mjestu u toku sezone radi do 350 radnika dnevno.

Mještanin Jovo Lazić rekao je da je ovaj put u prošlosti bio glavna veza od Bijeljine ka Tuzli, da će njegovo asfaltiranje mnogo značiti mještanima, te zahvalio rukovodstvu opštine na podršci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *