Otvoren pogon fabrike Jumko u Rudnoj Glavi /VIDEO/

Novi pogon kompanije “Jumko”, u kome je zaposleno 80 žena sa teritorije opštine Majdanpek, otvoren je u Rudnoj Glavi u prisustvu predsjednika Srbije. Zaposlenima je Vučić garantovao veće plate, a govorio je na ovom mjestu i o drugim aktuelnim pitanjima u zemlji.

Aleksandar Vučić je, govoreći o jučerašnjem dolasku lidera Narodne stranke Vuka Jeremića i funkcionera te stranke u Predsjedništvo, istakao da bi opet isto postupio, ali ne zato što je to neko herojsko djelo, već da bi pokazao da se pristojna Srbija ne plaši batinaša i onih koji prijete.

Što se tiče pregovora o Kosovu i Metohiji, Vučić je ocijenio da Aljbin Kurti ne razumije realnost u potpunosti, već misli da je svijet rođen onda kada je pobijedio na izborima na KiM. Osudio je nasilje nad ženom na Adi Ciganliji. Komentarišući optužbe za seksualno zlostavljanje u “Petnici”, poručio je da taj užas ima ime i prezime, a ono nije “Petnica”.

Novi pogon kompanije “Jumko”, u kome je zaposleno 80 žena sa teritorije opštine Majdanpek, otvoren je u Rudnoj Glavi u prisustvu predsjednika Srbije.

Vučić kaže da je ispunjeno obećanje, koje je dao žiteljima Rudne Glave, da će do Vidovdana imati fabriku

Predsjednik Srbije obišao je i obnovljeni put između Rudne Glave i Klokočevca i istakao da će takvi putevi, kao u Švajcarskoj, postati normalnost svuda u Srbiji. Vučić je tokom posjete Rudnoj Glavi dobio i dres FK “Rudna Glava” sa njegovim imenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *