Otvoren butik “Odjeća za džabe” /VIDEO/

U eri pokuspljenja, kada opstanak na tržištu nije lak, bilježimo jedan svijetao primjer koji  pokazuje da je ipak moguće krenuti u preduzetničke vode. Naime, u Dvorovima je danas otvoren butik koji svojim nazivom govori da će i oni sa manjim primanja moći sebi priuštiti kvalitetan odjevni komad, butik se zove “Odjeća za džabe” .

Građani Srpske se, zbog poprilično skromnog životnog standarda, sve više okreću kupovini polovne robe, a  ukoliko se radi i o novim odjevnim komadima, preteženo vode računa da je to kupljeno kada su aktuelna sniženja, jer dok zadovolje najosnovnije potrebe, novca ne ostane mnogo. Na ideju da otvori butik sa pristupačnim cijenama za svačiji džep, došla je Milica Đokić, gdje i sam naziv butika “Odjeća za džabe” šalje poruku.

Kada se javila ideja, krenula je kako kaže u realizaciju, te su pripreme oko uređenja, da bi se danas kupci oduševili enterijerom, trajale dugo.

Šarenolik asortiman je nešto što će ovaj butik u narednom periodu izdvajati na tržištu, upornost i kretativnost mlade preduzetnice, prepoznali su kupci, pa su se zatim danas na svečano otvaranje rado odazvali.

Za one koji se odluče da posjete i kupe nešto drugačije, u Dvorovima će pronaći butik “Odjeća za džabe”.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *