OŠ “Sveti Sava” – Aneks objekta bivšeg Pedagoškog zavoda dobija novu stolariju /VIDEO/

Osnovna škola “Sveti Sava” već godinama slovi za jednu od najuspješnijih u gradu, i to ne samo zbog reziltata učenika, već i zbog angažmana školske administracije. Juče su na ovoj školi počeli radovi sa zamjenom stolarije, a opširnije o pomenutoj temi, čućemo u prilogu.

Već decenijama unazad, škola “Sveti Sava” poznata je po kvalitetu rada, a još bolje uslove za postizanje dobrih rezultata, učenici i nastavnici imaće za nekoliko dana. Naime, juče je počelo postavljanje nove stolarije na aneksu bivšeg pedagoškog zavoda škole, te su time obezbijeđeni još bolji uslovi za rad.

Kroz dugogodišnji rad direktora Mirkovića, škola je doživjela mnoge promjene, i postala bolje mjesto za obrazovanje najmlađih. Ni bivši učenici nisu ravnodušni prema svojoj školi, te su vrlo radi da pomognu kad god je to moguće.

Školu Sveti Sava pohađali su mnogi poznati političari, umjetnici, publicisti, poznate ličnosti, a uprava škole naglašava da je njihova nada da će u ovakvim uslovima, još mnogo kvalitetnih učenika, pronasći svoj životni put.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *