Organizovana akcija “Kupujmo iz Semberije” /VIDEO/

Pokret za Bijeljinu u saradnji sa Gradskim odborom Socijalističke partije Srpske realizovao je danas na Gradskoj zelenoj pijaci akciju “Kupujmo iz Semberije” s ciljem jačanja domaće privrede i standarda građana. Podsjetimo, SPS i Pokret za Bijeljinu potpisali su ranije koalicioni sporazum o zajedničkmom nastupu na lokalnim izborima iduće godine, te opštim izborima 2026. godine.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Semberija bogat poljoprivredni kraj, a Bijeljina, kao drugi grad po veličini u Srpskoj važan privredni centar, stava smo da naš grad može i mora da bude još prosperitetniji, razvijeniji i bogatiji, a jedan od načina da se to postigne je kupovina prehrambenih namirnica koje su proizvedene upravo u Semberiji, kaže Milenko Mitrović.

Akciju “Kupujmo iz Semberije” podržao je i Gradski odbor Socijalističke partije Srpske, kao nacionalno i socijalno odgovorna partija, napominje Srđan Mijatović i dodaje da je njihova misija jačanje i očuvanje institucija Srpske i poboljšanje socijalnog i ekonomskog statusa svih građana.

Na značaj očuvanja i jačanja domaće poljoprivrede proizvodnje, života na selu i boljeg plasmana proizvoda koji su proizvedeni u plodnoj ravnici ukazuje i član Glavnog odbora Pokreta za Bijeljinu Željhko Drljača.

Na promotivnim punktovima koji su postavljeni na prostoru Zelene pijace osim što su upoznati sa bogatom ponudom i zavidnom proizvodnjom u sektoru prehrambene i mesoprerađivačke industrije, građanima su podijeljeni proizvodi ovog kraja.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *