“Orao” i Tehnički remont Bratunac predstavili svoju ponudu

Bijeljinski “Orao” i Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstavili su svoje proizvode na Sajmu naoružanja i vojne opreme “Partner 2021” u Beogradu.

“Orao” je promovisao remontovani motor “vajper” koji se ugrađuje u avion “super galeb G4”, dok je TRB predstavio multifunkcionalno oklopno vozilo “despot”, poluautomatski pištolj “RS devet vampir”, upaljače za vojnu namjenu i niz drugih proizvoda i usluga.

Direktor “Orla” Mladen Stojanović istakao je da kompanija svake godine nastupa na ovom sajmu jer joj je veoma važno da se predstavi i da ljudi vide da je aktivna.

“Bitno nam je da našem primarnom kupcu Vojsci Srbije pružimo uvjeravanja da možemo da im budemo oslonac i da Ministarstvu odbrane Srbije možemo da obezbijedimo resurse vazduhoplovnih motora za njihove potrebe”, rekao je Stojanović.

Prema njegovim riječima, u “Orlu” očekuju da prodaju proizvode, i to ne samo remontovani motor.

“Naša očekivanja su i da prodamo proizvode koji se tiču laboratorijskih usluga i proizvodnje. Svake godine smo na sajmu uspijevali da uspostavimo neki kontakt koji je doveo do poslovnog rezultata, tako da smo uvjereni da ćemo to uraditi i ove godine”, poručio je Stojanović.

Podršku “Orlu” na Sajmu naoružanja pružio je predsjednik Skupštine grada Bijeljine Aleksandar Đurđević.

“`Orao` je veoma značajno preduzeće za naš grad. Zapošljava veliki broj radnika i stvara dodatnu vrijednost za našu lokalnu zajednicu. Drago nam je da imamo čime da se ponosimo i mi, predstavnici grada Bijeljine, i rukovodstvo `Orla`”, rekao je Đurđević.

Sajam naoružanja i vojne opreme “Partner 2021” danas je svečano otvorio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Manifestacija će trajati do četvrtka, 14. oktobra.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *