Održani „Bijeljinski filmski susreti“ /VIDEO/

Manifestacija “Bijeljini na dar” iznjedrila je, između ostalog ,”Bijeljinske filmske susrete” . Publici je u CZK “Semberija ” predstavljen film “Strahinja Banović” , a imali su priliku upoznati i Vladimira Stankovića, autora knjige „Montevideo, Bog te video“,po kojoj su snimljena dva poznata filma i televizijska serija.

Nevjerovatan trud je uložen u „Bijeljinske filmske susrete“. Tri maga savremene srpske scene stigla su na pozornicu CK „Semberija“ – reditelj Stefan Arsenijević, glumac Nedim Nezirović i publicista Vladimir Stanković, autor knjige „Montevideo, bog te video’. U publici su bili samo oni koji su hteli da saznaju i koji detalj više o njihovim blistavim ostvarenjima. Razgovori, inserti, kratki filmovi i dugometražni  bili su deo serviranog programa. Film „Strahinja Banović“ Stefan  Arsenijevića dobio je Gran-pri, „Srebrnog goluba“.

„Zvezda u usponu“ pripala je mladom glumcu Nedimu Neziroviću, dok su simpatije starije publike bile upućene govoru Vladimira Stankovića o nastanku njegove knjige „Montevideo, bog te video“.Pečat programu dala je i Ana Vučković, dramaturg i pisac, ali i odličan moderator ovakvih filmskih dešavanja.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

One thought on “Održani „Bijeljinski filmski susreti“ /VIDEO/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *