Održana promocija diploma na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina /VIDEO/

Na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu održana je promocija diplomiranih studenata i tom prilikom su uručene ukupno 54 diplome, od čega 42 diplome diplomiranim ekonomistima, te 12 diploma magistrima i masterima ekonomije.

Imala sam mogućnost da biram gdje da studiram, ali sam odabrala Fakultet poslovne ekonomije u Bijeljini ističe Zvorničanka Katarina Pavlović, već sada master drugog ciklusa studija na ovom fakultetu i jedna od najboljih među kolegama, kada je riječ o prosjeku ocjena koje je postigla tokom studija.

U Bijeljini na fakultetu poslovne ekonomije Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je upriličena 15. promocija diplomiranih studenata osnovnih i master studija. Diplome su preuzela 42 studenta osnovnih te 12 studenata master i magistarskih studija ovog fakulteta, koji uz stručan kadar i kvalitetan obrazovni program, mladima nudi i vrijednu studentsku praksu u javnim i privatnim kompanijama.

Ovaj fakultet baštini tradiciju Više škole za spoljnu trgovinu od 1993. godine, pa se danas diplomcima obratio osnivač ove škole Prof. dr Budimir Stakić. Iduće godine na ovom mjestu, biće obilježene tri decenije visokog ekonomskog obrazovanja u našem gradu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *