Održana 1. sjednica Privremenog GrO SNSD Bijeljina: Konsolidacija i jedinstvo – da SNSD bude još jači

U Bijeljini je juče održana Prva sjednica Privremenog Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina koji je svojom odlukom imenovao predsjednik stranke Milorad Dodik.

Sastanak je prošao u radnoj atmosferi, uz punu podršku svih članova odbora aktivnostima na daljem jačanju SNSD-a u Bijeljini.

Nakon razmatranja i usvajanja Izvještaja o provedenim lokalnim izborima u gradu Bijeljina 2020. godine, te konstatacije da gradska organizacija SNSD-a, uprkos činjenici da je pojedinačno najjača stranka u gradu, nije zadovoljna izbornim rezultatom, usvojen je i niz zaključaka koji su smjenice za dalji rad stranke u narednom periodu.

Usvojen je između ostalog prijedlog mjera na konsolidaciji gradske organizacije i njenog  daljeg jačanja u organizacionom, operativnom i kadrovskom smislu.

Takođe su imenovani koordinatori za Aktiv žena, Mladih socijaldemokrata, rejonski koordinarori i njihovi pomoćnici.

„Svjesni smo činjenice da je pred svima nama veliki posao, odgovornost i obaveza i da moramo dodatno ojačati Gradsku organizaciju SNSD-a, da nam je svima zadatak da radimo na razvoju i Bijeljine i Republike Srpske.  Zadatak ćemo ispuniti samo ako budemo što je moguće više jedinstveni i posvećeni obavezama koje se od nas zahtjevaju“, istakao je na kraju sjednice Vladimir Lazić, predsjednik Privremenog GrO Bijeljina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *