Održan memorijalni turnir u čast Branka Stevića /VIDEO/

Na sportskim terenima u Gornjoj Čađavici održan je juče memorijalni turnir u čast Branka Stevića, nekadašnjeg načelnika opštine Bijeljina. Učestvovale su tri ekipe, a najbolji su bili predstavnici Fudbalskog kluba “Ljeljenča”.

Molitvenim i spotrsko-takmičarskim sadržajima u Gornjoj Čađavici kod Bijeljine obilježeno je 16 godina od smrti Branka Stevića,nekadašnjeg načelnika opštine Bijeljina. Na sportskim terenima u ovom semberskom selu odigran je memorijalni turnir na kojem su snage odmjerile tri ekipe.

Okupili smo se po šesnaesti put da odamo počast našem saigraču i kapitenu Fudbalskog kluba “Omladinac”, kaže nekadašnji prvotimac ovog kluba Milan Stanić.

Ovo je postala tradicionalna sportska manifestacija u čast Branku Steviću, koji je rodom iz Gornje Čađavice. Na nama koji smo i danas u Fudbalskom klubu “Omladinac” i mještanima Čađavice, ostaje obaveza da očuvamo ovu tradiciju, kaže predsjednik kluba.

Visoke junske temperature ni ovoga puta nisu omele učesnike memorijalnog turnira, pokazali su šta znaju na sportskim terenima i među njima su se izdvojili najbolji. Pobjednik ovogodišnjeg turnira je Fudbalski klub “Ljeljenča”, drugo mjesto pripalo je Fudbalskom klubu “Veterani Rudar” iz Ugljevika, dok je Fudbalski klub “Omladinac” iz Gornje Čađavice bio trećeplasirani. I ove godine, kao i svih prethodnih, održavanje Memorijalnog turnira finansijski je podržala Gradska uprava Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *