Održan humanitarni koncert za Anđelu Tanacković /VIDEO/

Sinoć je u Centru za kulturu “Semberija” održan humanitarni koncert za djevojčicu Anđelu Tanacković iz Ugljevika, kojoj je za liječenje u inostranstvu potrebno više od 300.000 evra.

Na ovom humanitarnom koncertu, koji su organizovale žene iz Udruženja “Humanitarni bazar Bijeljina”, a podržli članovi Udruženja “Roditelji za prava djece”, učestvovali su brojni kulturno umjetnički ansambli, pjevačka društva, horovi i plesni klubovi, uglavnom  iz Bijeljine. Na sceni je bilo preko 120 izvođača koji su pjevali, svirali i igrali za Anđelu.

Sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava, u okviru koncerta organizovana je i tombola sa vrijednim nagradama za sve učesnike. Više od 120 privrednih subjekata poklonili su vrijedne vaučere koji su bili dostupni svim posjetiocima koncerta.

Ranije juče na Centralnom bijeljinskom gradskom trgu organizovan humanitarni bazar, a sva prikupljena sredstva takođe su uplaćena za liječenje Anđele Tanacković iz Ugljevika. Svi zainteresovani sugrađani koji žele da pomognu liječenje ove djevojčice sredstva mogu uplatiti i putem računa.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *