Odbornik Vujanović posjetio bijeljinsku preduzetnicu: Političari moraju ponuditi ženama veću zastupljenost

Odbornik Koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“ Slaviša Vujanović posjetio je danas preduzetnicu Zoranu Perković, vlasnicu frizerskog salona, povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena i tom prilikom poručio da žene zaslužuju veću podršku i zastupljenost na rukovodećim funkcijama u lokalnoj zajednici.

– Drago mi je da u Bijeljini postoji mnogo preduzetnica koje vode mala preduzeća, ali i velike kompanije. To je pokazatelj da muškarci moraju da im daju veću šansu, da dokažu svoj kapacitet u privredi, politici i drugim oblastima. Od 34 odbornika u Skupštini grada Bijeljina samo tri su žene i nadam se da će se ta slika promijeniti – naveo je Vujanović.

Zorana Perković je zahvalila Vujanoviću na cvijeću koje joj je uručiou ime Koalicije i dodala da žene nose veliki teret, kako na poslu, tako i u domaćinstvu. – Smatram da žene rade mnogo više od muškaraca jer su zadužene da sve funkcioniše kod kuće, ali i na poslu. Zahvaljujem na znaku pažnje kojim ste me iznenadili i nadam se da ćete putem političkog djelovanja obezbijediti ženama da budu vidljivije u društvu – naglasila je Perkovićeva.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *