Obilježen najveći hrišćanski praznik – Vaskrs u Bolnici “Sveti Vračevi”

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, direktor Bolnice “Sveti Vračevi” prof. dr Zlatko Maksimović, obišao je jutros medicinsko osoblje Bolnice koji  u vrijeme praznika marljivo rade i vode brigu o zdravlju naših sugrađana.

Zajedno sa dežurnim ljekarima i medicinskim osobljem direktor MAksimović je obišao naše najmlađe pacijente hospitalizovane na Odjeljnju pedijatrije i darivao ih vaskršnjim jajima uz prigodne poklone i slatkiše, uputivši im želje za brzo ozdravljenje.

Sa najljepšim željama majkama porodiljama i njihovim bebama, prof. Maksimović je, u pratnji dežurnog osoblja Odjeljenja ginekologije i akušerstva, obišao i porodilište, gdje je trenutno osam novorođenih beba, četiri dječaka i četiri djevojčice.

 “Vaskrs je najveći hrišćanski praznik, kojem se najviše raduju djeca i ovo je naš mali doprinos da mališanima današnji dan učinimo ljepšim i prijatnijim, kao i da im dočaramo dio praznične atmosfere”, rekao je prof. dr Zlatko Maksimović.

Direktor bijeljinske bolnice posjetio je jutros šestogodišnju djevojčicu koja je sinoć povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći, smještenu  na Odjeljenju za intenzivnu njegu. Prema riječima prim.dr Mikajla Lazića, dječijeg hirurga, šestogodišnje dijete je u stabilnom stanju, sa ugruvanosti više dijelova tijela, ali, kako je naveo,  bez uočenih značajnijih povreda unutrašnjih organa.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *