O realizaciji projekata na prvoj tematskoj sjednici 6. aprila

Na prvoj tematskoj sjednici Skupštine grada Bijeljina, koja će biti održana u utorak, 6. aprila, biće razmatrana informacija o stepenu realizacije projekata, među kojima je izgradnja auto-puta Beograd-Bijeljina-Banjaluka.

Odbornici će raspravljati i o izgradnji nove autobuske stanice na mjestu stare željezničke, o projektu sportske sale, izgradnji sistema za zaštitu od poplava /Drinski nasip/, gasifikaciji grada, te uređenju kanala Dašnica kroz gradsko područje, navodi se u skupštinskom materijalu.

Predloženo je da se na dnevnom redu nađu i informacije o stepenu realizacije projekta izgradnje radionica za potrebe praktične nastave u Tehničkoj školi “Mihajlo Pupin” – prva faza, o sanaciji i rekonstrukciji Sokolskog doma, te o izgradnji studentskog doma u gradu.

Skupština grada će razmatrati i izvještaj o realizaciji projekta navodnjavanja u Semberiji, kao i informaciju o izgradnji Vatrogasnog doma.

Odbornici će raspravljati o davanju podrške “Vodovodu i kanalizaciji” u regulisanju kreditnih obaveza prema Evropskoj banci za obnovu i razvoj, kao i rješavanju statusa bijeljinskog preduzeća “Grad”.

Tematska sjednica Skupštine grada Bijeljina biće održana u Centru za kulturu “Semberija” sa početkom u 10.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *