Novogodišnji prijem za predstavnike sportskih kolektiva /VIDEO/

U Gradskoj upravi juče je upriličen novogodišnji prijem za predstavnike sportskih kolektiva. Tom prilikom su razgovarali sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem i predsjednikom Skupštine Aleksandrom Djurdjevićem i rezimirali sve sto je uradjeno za bijeljinski sport u protekloj godini.

Bijeljina je 2020. godine proglašena za evropsku prestonicu sporta a i ove godine su lokalni sportski kolektivi svojim rezultatima i medaljama još jednom opravdali tu titulu.  Grad Bijeljina će nastaviti sa snažnom podrškom sportistima i sportskim organizacijama, a vrata Gradske uprave će uvijek biti otvorena za njih, izjavio je gradonačelnik Ljubiša Petrović I dodao da je u toku izrada projekta za izgradnju gradske fiskulturne sale koji će javnosti biti predstavljen krajem januara.

Bijeljinski sportisti u protekloj godini su imali sjajne rezultate  I obaveza Gradske uprave je da im obezbijedi uslove za treniranje I takmičenje koji su u skladu sa  uspijesima koje postižu istakao je predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Djurdjević.

Protekla godina je bila jako teška u oragnizacionom smislu za sve sportske kolektive zbog pandemije korona virusa ali je Gradska uprava odigrala značajnu ulogu u prevazilaženju ovih problema ističe predsjednik KK Bijeljina Plus Predrag Vujić.

Budućnost iz Bijeljine je jedan od najambicioznijih košarkaških  klubova u RS. Već godinama bilježe vrhunske rezultate ali ih igranje u Prvoj ligi RS ne zadiovoljava I najavljuju napad na Premiejrligu biH ali I drugi rang Jadranske lige . Iz ovog kluba, saradnju sa Gradskom upravom u 2021 godini su ocijenili kao odličnu

U toku izrada projektne dokumentacije za novu gradsku sportsku dvoranu koja bi trebala da bude zavrsena sredinom januara. Planirano je da to bude dvorana manjih dimenzija i kapaciteta od nekih, u ranijim predizbornim ciklusima najavljivanih dvorana, da se može izgraditi u roku od 18 do 24 mjeseca i da sa svojim kapacitetima može ponuditi optimalne uslove za zvanična sportska takmičenja bijeljinskih ekipa i obezbijediti idealne uslove za trenažni proces.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.