Novi asfalt na više od 50 dionica puta u selima /VIDEO/

Oko 59 dionica puta u semberskim selima dobiće novi asfalt do kraja ove godine, kažu u bijeljinskom Agrarnom fondu. Podsjetimo, sredstva za ove namjene obezbijedila je Vlada Srpske iz Reepubličkog kompentacionog fonda.

Širom Semberije realizuju se radovi na asfaltiranju puteva u seoskim mjesnim zajednicama, za šta su obezbjeđena sredstva iz Kompenzacionog fonda Republike Srpske.

Koliko je infrastruktura u seoskim mjesnim zajednicama važna za mještane, potvrđuje i do sada pristigli broj zahtjeva u kojima je iskazan zajednički interes za asfaltiranje prioritetnih dionica. Da bi se sela razvijala, da bi u selima i mladi ostajali, važno je kažu građani da se upravo u infrastrukturu ruralnih područja značajnije ulaže.

Do sada je asfalt urađen na dvadesetak dionica puta u semberskim selima, radovi se nastavljaju ovih dana u Brodcu i Stupnju. Imamo još mnogo da uradimo jer nismo ni upolovili ono što smo započeli, kaže Lazarević.

Ovo je posao koji Gradska administracija ne bi mogla završiti ni za deset godina, što će Agrarni fond da završi do Nove godine, tvrdi Lazarević.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *