Novi asfalt na parkingu Doma zdravlja i ulica u centru grada

Opština Ugljevik izdvojila je 50.000 KM za uređenje parkinga i prostora za infektivni otpad u Domu zdravlja, rekao je novinarima načelnik Ugljevika Vasilije Perić tokom današnjeg obilaska radilišta.

“Važno je da se ulaže u infrastrukturu, posebno za poboljšanje uslova rada Doma zdravlja”, naveo je Perić i najavio nastavak projekata za ljepši Ugljevik za koji je rekao da nosi epitet mjesta poželjnog za život.

Direktor ugljevičke zdravstvene ustanove Jugoslav Cvetković izrazio je zadovoljstvo uređenjem platoa i proširenjem parkinga, ističući da će to omogućiti lakši pristup pacijentima do Doma zdravlja.

“Urađena je i kompletna adaptacija na dograđenom objektu koji će služiti za odlaganje medicinskog otpada po svim standardima, te uređene dvije prostorije površine veće od 100 metara kvadratnih za arhiviranje medicinske dokumentacije i dio za odlaganje zaštitne medicinske opreme koja se koristi u svakodnevnom radu”, rekao je Cvetković.

Nakon obilaska radova u Domu zdravlja, Perić je sa saradnicima posjetio mjesto rekonstrukcije dvije ulice u centru Ugljevika, gdje se postavlja novi asfalt, za šta je iz lokalnog budžeta izdvojeno 20.000 KM.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *