Neuroth slušni centar otvoren u Bijeljini /VIDEO/

Kompanija Neuroth, tržišni lider u Austriji i jedna od vodećih u Evropi na području slušnih aparata nastavlja dinamičan rast. U Bosni i Hercegovini ova ugledna i eminentna kompanija posluje već godinu dana, a danas su uz prisustvo brojnih zvanica i poslovnih saradnika otvorili svoj treći po redu slušni centar u ulici Srpske vojske broj tri u Bijeljini.

Samo ako dobro čujete, možete u potpunosti uživati u životu i dobro se sporazumijevati u svakodnevici. Zato je kažu stručnjaci veoma važno da se gubitkom sluha pozabavite na vrijeme.

U novom Neuroth slušnom centru u Bijeljini imate mogućnost da besplatno obavite slušni test i savjetovanje sa profesionalnim akustičarem. Najveća prednost Neurotha je standard koji je kažu u rukovodstvu isti u BiH, Srbiji, Švajcarskoj ili bilo kojoj drugoj evropskoj zemlji.

Neuroth je austrijska porodična kompanija sa tradicijom od 1907. godine sa više od 270 slušnih centara u osam evropskih zemalja. U ovoj kompaniji razmišljaju o daljoj ekspanziji u BiH pa će kažu već u avgustu svoj slušni centar otvoriti i u Sarajevu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *